Meny
Varukorg 0

INTEGRITETSPOLICY

Personuppgifter

 Suplife Adventure värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Av den anledningen sparar vi ingen personlig information om dig som du inte har givit ditt medgivande till. Suplife Adventure behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204)

Ägare av suplifeadventure.se  och personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är firman Lifestyle Adventure, Org.Nr. 750325-6633, telefonnummer 08-55925514

 

Användning av personuppgifter

 När du köper en vara av oss måste vi naturligtvis veta vem som beställer den och vart varan skall skickas. Därför frågar vi efter namn och adress. För att kunna kontakta dig gällande din order frågar vi dig efter din mailadress. Ditt telefonnummer avgör du själv om du vill uppge. Vi samlar information när du registerar ett konto, lägger en order eller på annat sätt ger oss din information.

VI SPARAR ALDRIG DINA KORT- ELLER BANKUPPGIFTER!

 Suplifeadventure.se kommer aldrig att lämna ut, sälja eller handla med dina personuppgifter på något sätt. Den endasom har tillgång till dina personuppgifter är suplifeadventure.se. Våra leverantörer som skickar varorna och transportföretaget som skall frakta dina varor behöver naturligtvis veta vart de skall köra varorna och vem som skall skriva på överlämnandet men ingen annan kommer att ta del av dina uppgifter.

 Identitetslös besöksinformation och statistik kan dock komma att delas med tredje parter i syfte att förbättra sidan.

 Suplife Adventure sparar de uppgifter du givit oss i vårt kundregister i syfte att förse dig med relevant information och marknadsföring samt för att förbättra Webbplatsen och betalningsprocesser. Vi kan komma att kontakta dig med information om dina varor, för att marknadsföra andra varor som vi tror att du kan vara intresserad av, nyheter, tävlingar, kampanjer eller liknande, direktmarknadsföring, samt för statistikändamål. 

Vi använder även din information för att besvara eventuella frågor och ärenden som vi fått av dig via vår chatt-, mail- eller telefonsupport.

 Om hela eller delar av Suplife Adventures verksamhet säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till eventuell köpare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

 Suplife Adventure använder Googles annonstjänster. Du kan se mer om Googles insamling, delning och användning av data här.

 

Cookies

 Suplife Adventures webbutik använder cookies.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 1 juli 2011, skall alla som besöker webbsidor informeras om vad cookies används till och samtycka till användandet av dessa.

 Cookies är små enkla filer som en webbsida begär att få spara på din dator eller datorliknande enheter t.ex. mobiltelefoner, genom din webbläsare (om du godkänner det) som gör att webbsidan kan känna igen din webbläsare och minnas viss information. Till exempel använder vi cookies för att kunna hjälpa dig att hålla reda på vilka varor du lagt i din varukorg, kunna hantera ditt köp, säkerställa att du loggat in på webbplatsen och därigenom slipper logga in på varje ny sida denne besöker, för att kunna anpassa våra tjänster så att du får reklam som är relevant för dig och för att kunna fullgöra våra åtaganden vid köp. De används också för att hjälpa oss att se ifall kunderna som besöker oss är en och samma kund eller flera olika.

Man brukar prata om två typer av cookies - Cookies och Session cookies.

COOKIES: Används för att föra statistik, spara användarnamn och lösenord, underlätta inloggning till olika tjänster, berätta vad som har hänt på webbplatsen sedan förra besöket m.m. Denna typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator, cookien har då ett utgångsdatum. När utgångsdatumet passerats raderas cookien när användaren återkommer till den webbplatsen som skapade den.

SESSION COOKIES: Denna typ saknar utgångsdatum. Under tiden en användare är inne och surfar på en sida, lagras den här cookien temporärt i användarens dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk denne har valt. Session cookies lagras inte under en längre tid på användarens dator, utan försvinner när användaren stänger sin webbläsare.

 Varje besökare kan själv ange om cookies skall accepteras eller inte. Du kan välja att stänga av alla cookies eller att bli meddelad när cookies är på väg att tas emot. De flesta webbläsare tar emot cookies automatiskt, men det går att ändra inställningarna så att de inte accepterar dem eller ger besökaren ett val om att acceptera dem eller inte. Om cookie-funktionen stängs av försvinner vissa funktioner som hjälper till att ge dig en så smidig upplevelse som möjligt och andra funktioner kan begränsas likaså.

 Du kan fortfarande lägga en order över telefon eller via kundservice även om cookies är avstängd.

 

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

 Butiken skannas regelbundet efter säkerhetsluckor för att göra ditt besök så säkert som möjligt. Vi använder oss av regelbunden Malware Scanning och SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehöriga åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.

 

Hur länge sparas mina personuppgifter?

 Om du samtyckt till att vara registrerad kund/medlem hos Suplife Adventure sparas dina uppgifter tills dess at du avregistrerat dig. Om du inte registrerar dig som kund/medlem sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att Suplife Adventures åtagande gentemot dig, t.ex. för att uppfylla leverans och garantiåtaganden, skall kunna uppfyllas.

 Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

 Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till info@suplifeadventure.se.