Meny
Varukorg 0

Om Yster SUP

 

 Yster SUP är ett Malmö-baserat företag som sedan 2014 utvecklar havs-SUPar helt och hållet anpassade för paddling i nordiska förhållanden längs kuster, skärgårdar och sjöar.

"Vi utvecklar SUP-brädor precis så som vi själva vill ha dem när vi paddlar i våra fantastiska skärgårdar och sjöar. När vi började med Stand Up Paddling 2011 konstaterade vi att de allra flesta SUP-brädor på marknaden är utformade som surfbrädor med en skrovform som är avsedd för att plana ovanpå vattenytan. Att paddla med dessa brädor i våra skärgårdar och sjöar är inte idealiskt: Man får byta paddlingssida ofta och de är svåra att paddla med när det blåser. dessutom har de dåligt glid på grund av skrovformen och fenornas utformning och placering."

 

Havs Paddling, Skärgård - Suplife Adventure

 

 "År 2014 började vi utforma SUP-brädor anpassade för våra vatten och på punkt efter punkt kom vi fram till våra långsträckta, smäckra brädor som skär genom vattnet med närmast motståndslöst glid; strömlinjeformande SUP-brädor som kombinerar snabbhet med stabilitet och som klarar vågor och sidovind utan problem."

 "En Yster SUP, optimerad för våra förhållanden, gör dig därför till en bättre paddlare."